سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آقاسیدبااجازه...
 


 

66.gif        66.gif  66.gif           

 

 

 

 

مبعث یعنی: تولد کمال انسانیت

راستی مبعث من و شما چه زمانی است؟؟؟

 




برچسب‌ها: عیدمبعث- رسول خدا- حضرت محمد(ص)
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 93/3/5 توسط سرباز


شیطان پرستی

شیطان پس از شش هزار سال عبادت، وارد جرگه فرشتگان مقرب الهی شد، اما تکبری که در وجودش همچون شعله زیر خاکستر بود، به هنگام سجده بر آدم، سر برآورد و ندای «خلقتنی من نار و خلقته من طین» سر داد؛ ندایی که او را از قله سعادت به قعر شقاوت فرستاد و از آنجا بود که کمر همت به گمراه کردن آدم(ع) و فرزندان او بست و فریاد زد: «فبعزتک لأغوینهم اجمعین».

با وسوسه‌اش کام آدم و حوا را به طعم میوه ممنوعه آلوده نمود و آنان را از بهشت عرشی به منزل فرشی هبوط داد و حال این قابیل است که با کمند حسادت شیطان، دست خویش را به خون برادر رنگین نموده و خداوند را بر آن داشت تا انسان را تا ابدیت ندا دهد که: «الم اعهد الیکم یا بنی آدم أن لا تعبدوا الشیطان إنه لکم عدو مبین» و اکنون سال‌ها از آن عهد جاودانه خداوند با فرزندان آدم می‌گذرد و در تاریخ همواره قابیلیانی بودند که این عهد را شکسته و به جرگه عبادالشیطان درآمده‌اند، ولی شیطان بر سر پیمانی که با خویش بسته بود، محکم ایستاده و پیروانی را به عبادت خویش فرا می‌خواند و ندای «أنا ربکم الأعلی» را که روزی به واسطه فرعون سر می‌داد، امروز خود بی واسطه سر می‌دهد تا مرهمی باشد بر زخم کهنه تکبرش. روزگار ما اما، روزگار پایه‌گذاری و سازمان‌‌دهی به اجتماع‌های پراکنده شیطان پرستی است. سران شیطان پرست در تلاشند، این اجتماع را به تحقق برسانند و برای این مقصود، از ابزار‌های گوناگون بهره می‌برند.

2

در میان گمراهان این فرقه­ها حضور زنان نیز قابل مشاهده است و از این رو تبیین و نقد عالمانه عقاید و آداب این گروه ها جهت جلوگیری از رشد و نفوذ آنان ضروری است. پژوهشی که هم اکنون پیش روی شماست به روش استنادی و با توجه به منابع کتابخانه ای و اینترنتی سامان یافته است.

هدف اصلی پژوهش بررسی جایگاه زنان در این فرقه می­باشد و در صدد پاسخ گویی به این پرسش است که جایگاه زنان در شیطان پرستی چگونه جایگاهی است؟ جریان شیطان پرستی که به تحقیر همه جانبه انسان و انسانیت می­پردازد. این مکتب نوظهور به زن به دید تحقیر می­نگرد. این تحقیر نگری ناشی از پشت کردن به دین و دستورات دینی می­باشد. محصول دیدگاه فیلسوفانی است که به زن به دیده تحقیر می­نگریستند و وی را بی فضیلت می­خواندند. نگاه به زن در این مکتب به صورت زیر ترسیم می گردد:

 

 

 

ادامه مطلب...


برچسب‌ها: یطان پرستی- جایگاه زنان- فقروتهی دستی-قربانی

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 93/3/4 توسط سرباز

 

 

 


رهبرانقلاب دردیدار نمایندگان مجلس:

نظام اسلامی بامبارزه بوجود آمد و پایدار ماند، کار من و شما ادامه مبارزه است، باید مراقب باشیم در همه عرصه ها در اقتصاد و سیاستگذاری و مذاکرات همه درحال مبارزه ایم.

رهبر انقلاب:

 وظیفه مجلس در نظارت، مبارزه حقیقی با فساد است. نگذاریم کانونهای چرکین شکل بگیرد.

اگر در قدم اول جلوی فساد را نگیریم، علاجش سخت میشود؛ اگر هم علاج شود با تحمل خسارت است.

 


از روزی که سیاستهای اقتصاد مقاومتی اعلام شد، افراد در دستگاههای گوناگون به حمایت و ستایش از این سیاستها برآمدند. لکن ستایش کافی نیست، حرکت لازم است، باید عمل کرد.




برچسب‌ها: دیدارنمایندگان ملس- سیاست مقا.متی- مبارزه با مفاسد
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 93/3/4 توسط سرباز

بیشترین وسوسه شیطان در چه زمینه‌ای است؟

نجف

ابلیس بعد از امتناع از سجده بر آدم(علیه‌السلام)، قسم یاد کرد که همه انسان‌ها را فریب خواهم داد و از صراط مستقیم منحرف خواهم کرد.  برای این کار، روش‌های گوناگونی مورد استفاده قرار می‌دهد و به قسمت‌های مختلف فکری افراد حمله می‌کند. این حملات دارای مراتب مختلفی است و برخی از بخش‌های حسّاس‌تر، بیشتر در معرض خطر قرار دارند.

خداوند می‌فرماید: «وَ قُلْ رَبِّ أَعُوذُ بِکَ مِنْ هَمَزاتِ الشَّیاطِین‏‏[مومنون/97]؛ و بگو: پروردگارا! از وسوسه‏‌هاى شیطان‏ها به تو پناه مى‏‌آورم‏».

پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) در روایتی به سه نوع وسوسه شیطان اشاره می‌فرماید که یکی از آنها "همزات" نام دارد: ایشان در ابتدای روایت به مسلمین امر می‌فرمایند که از سه نوع وسوسه شیطان به خدا پناه ببرید: همزات، نفخات و نفثات.

در ادامه به بیان این سه کلمه پرداخته‌اند: "همزات شیطان" بغضِ اهل بیت است که شیطان آنرا در دل‌هایتان می‌افکند.

اصحاب تعجّب کردند و پرسیدند: یا رسول الله، با وجودِ اینکه ما (مسلمانیم و) قدر و منزلت شما را نزد خداوند می‌شناسیم. چطور بغض شما در دل‌های ما قرار می‌گیرد؟

حضرت فرمودند: به این صورت که نسبت به دوستان ما بغض داشته باشید و دشمنانِ ما را دوست بدارید.

سپس در مورد "نفخات شیطان" توضیح دادند: "نفخات شیطان" همان (وساوس و) حالاتی است که در هنگام خشم یا غیر خشم ممکن است در انسان بوجود آید و در نهایت، به تباه شدن دین و دنیای او ختم خواهد شد.شدیدترین نوعِ این "نفخات" این است که شیطان این توهّم را برای شما بوجود آورد که خیال کنید بالاتر یا مساوی با ما اهل بیت، کسی در عالم وجود دارد.

سپس در مورد "نفثات شیطان" توضیح فرمودند: شیطان در شما این فکر را القاء می‌کند که برای شفا (ی بیماری‌های روحی) بعد از قرآن، چیزی بالاتر از ذکرِ ما اهل بیت و صلوات بر ما وجود دارد (در حالیکه بالاتر از این دو وجود ندارد).

نتیجه: شیطان به عنوان منشأ انحرافات، تنها به القاء تفکّرات انحرافی و وساوس می‌پردازد تا خودِ شخص به نتیجه برسد و انجام یا ترکِ کاری را انتخاب کند. به تعبیر قرآن کریم، عمل یا ترکِ آنرا برای فرد "تزیین" می‌کند.  و این خودِ شخص است که به گناه می‌پردازد.

بالاترین وسوسه در مورد "ولایت انسان کامل" است. ولایت به عنوان رکن اساسی دین ، بیش از سایر ارکان، مورد هجمه شیاطین است و روایت نبوی اشاره به همین نکته دارد.

 


منبع:http://www.jonbeshnet.ir




برچسب‌ها: شیطان-وسوسه-گناه-
نوشته شده در تاریخ شنبه 93/3/3 توسط سرباز

مناظره جالب با عالم سنّی!

میز مذاکرات

یکی از علمای قم نقل می‌کرد که: سالی برای زیارت مزار حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) به سوریه رفته بودم. روزی برای برگشت به محلّ اقامت، سوار اتوبوس شدم. در بین راه یکی از علمای اهل سنّت هم سوار شد و کنار ما نشست و سرِ صحبت را بازکرد که: از کجا آمده‌اید؟
گفتم: از ایران.
گفت: شیعه هستید؟
گفتم: نه!
گفت: سنّی مذهبی؟
گفتم: نه!
تعجّب کرد و پرسید: مگر غیر این دو (تشیّع و تسنّن)، مذهب دیگری هم داریم؟
گفتم: مذهب من طبق مبنای خاصّی است که نه شیعه به آن معتقد است و نه اهل سنّت!
پرسید: در مورد خلافت نظر شما چیست؟ آیا به انتخابی بودن آن معتقدید یا آنرا امری الهی و انتصابی می‌دانید؟
گفتم: آنرا انتخابی می‌دانم و معتقدم باید مسلمین بر یک شخص اجماع کنند.
باز هم تعجّب کرد و گفت: این که مذهب ماست!؟
گفتم: من از اهل سنّت نیستم چون اهل سنّت خلافت را انتخابی نمی‌دانند! اگر انتخابی می‌دانستند باید تنها خلافت ابوبکر و علی(علیه‌السلام) را که با انتخاب مردم بود، می‌پذیرفتند در حالیکه عمر  و عثمان و سایر سلاطین اموی و عثمانی را هم از خلفاء می‌دانند! اگر خلافت انتخابی بود، سایر خلفاء به صورت غیر قانونی به حکومت رسیده‌اند و حکومتشان مشروعیّت نداشته و غاصب خلافت رسول الله بوده‌اند.
عالم سنّی خجالت زده سر به زیر انداخت و تا آخر مسیر مشغول استغفار بود!

این عالم شیعی با این کار به عالم سنّی فهماند که شما خلاف مبنای خودتان معتقدید. شما از طرفی خلافت را انتخابی می‌دانید و از طرفی به خلافت افرادی معتقدید که به صورت وراثتی و سلطنتی یا به زور شمشیر به حکومت دست یافته‌اند. این تناقضی است که باید اهل سنّت پاسخگوی آن باشند.

البته با استناد به منابع اهل سنّت به این نتیجه می‌رسیم که در مورد انتخاب ابوبکر نیز هیچگونه اجماعی در بین اصحاب صورت نگرفته بود.

 

منبع:http://www.jonbeshnet.ir




برچسب‌ها: مناظره- شیعه- سنی
نوشته شده در تاریخ جمعه 93/3/2 توسط سرباز

 

 

 

 

آیا قرائت فاتحه (یا هر گونه خیرات)برای اموات به آنها می‌رسد؟ آیا این خیرات برای اموات نوعی شفاعت ما برای آنهاست؟ آیا شفاعت هرکسی قبول می گردد؟  


  قرائت فاتحه، اقامه‌ی نماز قضا به نیابت اموات و یا نماز مستحب و هدیه ثواب آن به اموات و هم چنین زیارت، صدقه، یا هر گونه خیرات دیگری که برای اموات انجام می‌گیرد، در واقع نوعی «هدیه» است که از طرف بازماندگان در دنیا برای رفتگان و اموات ارسال می‌گردد و به آنها نیز می‌رسد. و در احادیث و روایات نیز تأکید بسیاری بر آن شده است:
 
 از پیامبر اکرم (ص) روایت شده که فرمودند :‌
 
 «هر جمعه ارواح مومنین مقابل خانه هایشان می‌آیند و هر یک با آواز حزین و گریه‌? فریاد می‌زند‌? ای اهل و اولاد من‌! ای پدر و مادر من !‌ای خویشان من به ما مهربانی کنید و با آنچه ما برای شما گذاشتیم که اکنون حساب و کتاب و عذابش برای ماست و نفعش برای شما برای ما نیز درهمی یا قرص نانی یا جامه و لباسی هدیه و خیرات کنید تا خداوند از لباس‌های بهشتی به شما بپوشاند . آن گاه رسول خدا (ص) گریه کرد تا حدی که دیگر قدرت بر سخن گفتن نداشت.


ادامه مطلب...


برچسب‌ها: اموات- خیرات

نوشته شده در تاریخ پنج شنبه 93/3/1 توسط سرباز

 

 

آیت الله خامنه ای را فرمانده کل قو مینامیم و می دانیم

اما منظور از قوا چیست؟؟

قوا در لغت به معنای مجموعه نیروی نظامی و انتظامی و سپاه است.

این مجموعه ها می توانند نیروهای بالقوه باشند اما کاری از پیش نخواهند برد اگر بالفعل نشوند. پس باید آنها را بالفعل کرد

بالفعل کردن نیروهای خالص و جان برکف میسر نمیشود مگر با عنایت خدا و پشتوانه ای چون چهارده معصوم و مردان بزرگی که در تاریخ ایران اسلامی کم نیستند. حال با گذشت بیش از 35 سال از پیروزی انقلاب با داشتن جوانان مخلص و متخصص و رهبری دلسوز و مقتدر ایران اسلامی، این قوه به فعل، ما می توانیم تبدیل شده است.

گام های محکم سربازان ایران در کنار مقام معظم رهبری حس غرور را در آدمی زنده می کند

 

 




برچسب‌ها: فرمانده کل قوا
نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 93/2/31 توسط سرباز


حجاب در لبنان


چرا بی حجابی در ایران، مثل کشورهایی چون مالزی، لبنان، ترکیه و ... آزاد نیست؟


1. تفاوت در پراکندگی مذهبی:

 
نمودارها بخوبی تفاوت بافت مذهبی را در بین کشورهای مورد قیاس نشان می دهد.
براستی ایران با 98% جمعیت مسلمان (یعنی اکثریت مطلق)، چگونه میتواند الگوی خود را کشورهایی مثل مالزی و لبنان که هر کدام جمعیت مسلمانشان حدود 60% است قرار دهد و قانون حجاب خود را طبق مدل آنها وضع کند؟ مگر نه اینکه یکی از اصول دموکراسی وضع قانون طبق نظر و اعتقادات اکثریت جامعه است؟


نمودار پراکندگی ادیان در مالزی


حتی کشورهایی مثل ترکیه و سوریه هم با اینکه درصد جمعیت مسلمانانشان، بالا و نزدیک به ماست، اما حدود سه چهارم آنها، اهل سنت هستند، در حالی که 90% ایرانیان، شیعه هستند.


نمودار پراکندگی ادیان در ترکیه


اگر چه برای برادران اهل سنت، احترام قائلیم؛ اما تفاوت های فقهی و کلامی ما با آنها قابل انکار نیست و بدیهی ست که تفاوت های اعتقادی، به مرور زمان تفاوت های فرهنگی نیز می آفرینند. ممکن است گفته شود: اما "حجاب" یکی از مشترکات اعتقادی سنی و شیعه هست و در این مورد اختلاف نظری نیست. در پاسخ باید گفت: تازه از آن هم بالاتر، رعایت حجاب، جزء تعالیم مسیحیت نیز هست! ... اما اگر دیگران به تعالیم دینی شان التزام عملی ندارند، مشکل از آنهاست نه از ما !

 

نمودار پراکندگی ادیان در لبنان  

نمودار پراکندگی ادیان در ایران


2. تفاوت در نوع حکومت ها:


ادامه مطلب...


برچسب‌ها: حجاب در ایرن- مالزی- لبنان- ترکیه

نوشته شده در تاریخ سه شنبه 93/2/30 توسط سرباز

 

 

دعایی که آیت‌الله بهجت خواندن آن را به رهبر انقلاب توصیه کردند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توصیه‌ی مرحوم آیت‌الله بهجت را برای خواندن دعای «یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک» بیان کردند و فرمودند:


«مرحوم آقای بهجت (رضوان الله تعالی علیه) میفرمودند این دعا را زیاد بخوانید: «یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک». ممکن بود یک اشکال مقدّری وجود داشته باشد، ایشان به آن هم جواب می‌داد. ممکن بود کسی بگوید وقتی میگوئیم «ثبت قلبی علی دینک»، ما که دینمان درست است، منطقی است، مستحکم است، این برای آن طبقات پایین است. ایشان میفرمود در هر طبقه‌ای که دل انسان و ایمان انسان و دینداری انسان هست، تنزل از آن طبقه، برگشت است. «ثبت قلبی علی دینک» یعنی دین را در همان طبقه‌ی عالی نگه دار و تثبیت کن. اگر این شد، آن وقت زندگی میشود شیرین، مرگ هم مرگ راحت. یکی از مشکلات اساسی ماها، مشکل مردن است. امام سجاد (علیه السلام) به خداوند متعال عرض میکند: «امتنا مهتدین غیر ضالین، طائعین غیر مستکرهین غیر عاصین». خب، انسان در همه‌ی طول عمر در طریق هدایت بوده، اما باز امام دعا می کند که: «امتنا مهتدین غیر ضالین، طائعین غیر مستکرهین غیر عاصین»؛ معلوم میشود خطرناک است.
حکم مستوری و مستی همه بر عاقبت است
کس ندانست که آخر به چه حالت برود»
 




برچسب‌ها: آیت الله بهجت- دعا
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 93/2/29 توسط سرباز

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بیانات در دیدار اعضاى هیأت مدیره جامعه خیرین مدرسه‌ساز

 

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم‌


 حضور مجموعه‌ى خیّرین مدرسه‌ساز که یکى از پدیده‌هاى مبارک انقلاب و کشور ما است، چند چیز را ثابت میکند: یکى همین مطلبى که قبلاً گفته شد و آن اینکه مردم ما هر جایى که احساس کنند روا است و نیک است، در خرج کردن ابایى ندارند؛ [این] خیلى نکته‌ى مهمّى است. بعضى‌ها گله میکنند که چرا مثلاً در فلان قضیه مردم نیامدند کمک کنند. خب، باید براى مردم روشن کرد که این تکلیف است، این درست است؛ آن‌وقت مردم خودشان مى‌آیند. شما ملاحظه بفرمایید همین حوزه‌هاى علمیّه براى این قضیّه یک مثال واضحى است. مردم بدون اینکه کسى آنها را بشناسد، بدون اینکه دنبالشان فرستاده باشند، بدون اینکه از آنها محاسبه‌اى بکنند، مى‌آیند پول خودشان را که با زحمت خودشان به‌دست آورده‌اند، تخمیس میکنند، خمسش را میدهند به ما، میدهند به روحانیّون، میدهند به علما و مراجع؛ [درحالى‌که] نه سفته از آنها میگیریم، نه تضمین از آنها میگیریم، نه مطالبه از آنها میکنیم؛ گاهى اوقات پشت درِ انتظار یا صفِ انتظار، روزهاى متمادى میمانند براى اینکه بیایند این پول را بدهند. چرا؟ چون عقیده دارند که این کار درستى است، کار خوبى است.

 

ادامه مطلب...


برچسب‌ها: مدرسه سازی

نوشته شده در تاریخ یکشنبه 93/2/28 توسط سرباز
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >
تمامی حقوق مطالب برای آقاسیدبااجازه... محفوظ می باشد