شیطان پرستی
شیطان پس از شش هزار سال عبادت، وارد جرگه فرشتگان مقرب الهی شد، اما تکبری که در وجودش همچون شعله زیر خاکستر بود، به هنگام سجده بر آدم، سر برآورد و ندای «خلقتنی من نار و خلقته من طین» سر داد؛ ندایی که او را از قله سعادت به قعر شقاوت فرستاد و از آنجا بود که کمر همت به گمراه کردن آدم(ع) و فرزندان او بست و فریاد زد: «فبعزتک لأغوینهم اجمعین».
با وسوسهاش کام آدم و حوا را به طعم میوه ممنوعه آلوده نمود و آنان را از بهشت عرشی به منزل فرشی هبوط داد و حال این قابیل است که با کمند حسادت شیطان، دست خویش را به خون برادر رنگین نموده و خداوند را بر آن داشت تا انسان را تا ابدیت ندا دهد که: «الم اعهد الیکم یا بنی آدم أن لا تعبدوا الشیطان إنه لکم عدو مبین» و اکنون سالها از آن عهد جاودانه خداوند با فرزندان آدم میگذرد و در تاریخ همواره قابیلیانی بودند که این عهد را شکسته و به جرگه عبادالشیطان درآمدهاند، ولی شیطان بر سر پیمانی که با خویش بسته بود، محکم ایستاده و پیروانی را به عبادت خویش فرا میخواند و ندای «أنا ربکم الأعلی» را که روزی به واسطه فرعون سر میداد، امروز خود بی واسطه سر میدهد تا مرهمی باشد بر زخم کهنه تکبرش. روزگار ما اما، روزگار پایهگذاری و سازماندهی به اجتماعهای پراکنده شیطان پرستی است. سران شیطان پرست در تلاشند، این اجتماع را به تحقق برسانند و برای این مقصود، از ابزارهای گوناگون بهره میبرند.
در میان گمراهان این فرقهها حضور زنان نیز قابل مشاهده است و از این رو تبیین و نقد عالمانه عقاید و آداب این گروه ها جهت جلوگیری از رشد و نفوذ آنان ضروری است. پژوهشی که هم اکنون پیش روی شماست به روش استنادی و با توجه به منابع کتابخانه ای و اینترنتی سامان یافته است.
هدف اصلی پژوهش بررسی جایگاه زنان در این فرقه میباشد و در صدد پاسخ گویی به این پرسش است که جایگاه زنان در شیطان پرستی چگونه جایگاهی است؟ جریان شیطان پرستی که به تحقیر همه جانبه انسان و انسانیت میپردازد. این مکتب نوظهور به زن به دید تحقیر مینگرد. این تحقیر نگری ناشی از پشت کردن به دین و دستورات دینی میباشد. محصول دیدگاه فیلسوفانی است که به زن به دیده تحقیر مینگریستند و وی را بی فضیلت میخواندند. نگاه به زن در این مکتب به صورت زیر ترسیم می گردد:
زن مظهر فریبکاری و ریا :
«مسیحیت و یهودیت امروزی بر این اعتقاد است که حضرت آدم علیه السلام توسط همسرش حوا فریب خورد. که البته اسلام چنین چیزی را قبول ندارد. زیرا صراحت قرآن بر این است که شیطان هر دو را فریب داد. اما آنها می گویند: شیطان ابتدا حوا را فریب داده و سپس حوا، آدم را منحرف کرده، فریب داد و باز می گویند که: میوه ممنوعه سیب بوده است. اما جالب توجه اینکه در یکی از تصاویر کشیده شده که از شیطان پرستان به دست آمده، تصویر زن و مرد شیطان پرستی و سیبی به رنگ سفید است، که هرگز سیب سفید دیده نشده است. لذا سیب سفید نماد فریب کاری و دروغ می باشد. نکته قابل تأمل این است که این سیب در دستان زن می باشد. دقیقاً به این معنا که زنان، عامل فریب مردان میباشند.(جنون شیطان پرستی،1386: 9).
ازدواج ستیزی:
هنگام مرور نوشته های شیطان پرستان مرتبا به دیدگاه منفی آنها نسبت به ازدواج برخورد میکنیم. جملاتی مانند این که: «ازدواج نکن، بچّهدار نشو، از اینکه ابزار و وسیلة بیولوژیک برای ادامة نسل و زندگی انسانها باشی، حذر کن، فقط برای خودت باش.» همان طوری که مشاهده میشود پیروان شیطان پرستی مکررا در پی روابط خارج از چارچوب خانواده هستند.
زنان به عنوان مبلغ شیطان پرستی:
یکی از اصول اعتقادی این گروه براساس لذت جنسی استوار است و در نظر آنها دختر جوان فقط مظهر لذت جنسی است و تنها فایده وجودی او تجاوز به او و آمیزش قهرآمیز با وی است. بسیاری از شیطان پرستان معتقدند که در هنگام تجاوز به زنان شیطان در پیکر آنان حلول می یابد و این لحظه خوبی است. . علیرغم تمامی تحقیرهای فوق در برخی کشورها وظیفه تبلیغ و اشاعهی شیطان پرستی را زنان برعهده دارند.
مراسم قربانی برای شیطان:
مراسم شیطان پرستی جدید، مراسمی است برای دعوت از شیطان باطنی و حس اهریمنی درونی که با اعمال جنسی، آرام و ارضاء می شود و با توجه به اینکه آنها جسمپرست هستند معتقدند انسان باید از هر راهی کامل ترین لذت جسمانی و جنسی را در این دنیا ببرد. عدهای از شیطانپرستان از اینکه مردم مسائلی مانند قتل و جنایتهای خشن و وحشتناک را به آنها نسبت میدهند ناراحت هستند و آنها را شایعه میدانند ولی عدهای از آنها، آن را پذیرفته و اعتراف و اقرار به انجام چنین کارهایی میکنند.
پدر و مادرت را بکش:
نمونه ای از لباس هایی که شیطان پرستان بر تن مینمایند و مشاهده شده است و متاسفانه عده ای از جوانان از این گونه لباس ها بدون توجه به مفهوم جملات و کلمات مندرج در آن استفاده مینمایند حتی بدون این که بعضا اعتقادی به آن داشته باشند اما تابلوی متحرک شیطان پرستی شده اند. در روی یکی از لباس های بررسی شده عبارت «خدا را بکش»،«پدر و مادرت را بکش»،«خودت را بکش»، نقش بسته است. آری خودت را بکش این شعار همیشگی شیطان برای نابودی نسل انسان است. انسانی که باعث رانده شدن شیطان از درگاه خداوند شده است و کینه اش را در دل گرفته است اما آیا واقعا باید بدان تن داد.در عبارت فوق الذکر مشاهده می شود که علاوه بر پدر، مادر نیز نشانه تیر شیطان قرار گرفته است. مادری که زهدانش مهملی آرام، برای بازتولید بشریت است.
خداوند در قرآن کریم می فرماید:
«شیطان شما را به فقر و تهی دستی میخواند و شما را به فحشا و بدی امر می کند اما خداوند شما را به آمرزش و فزونی در روزی وعده میدهد و خداوند قدرتش وسیع است و داناست… ».(سوره بقره، آیه 268).
بنابراین یکی از راههایی که شیطان انسان را در گرداب خود فرو میبرد فحشا است امری که در کژراهه شیطان پرستی یکی از اصول اساسی خوانده میشود. امروزه شیطان پرستی معجونی از ناهنجاری های اجتماعی را در برخی جوامع به بار آورده است. مدل زندگی که شیطان پرستی برای پیروانش رقم زده است از هیچ قانونی پیروی نمیکند. حدو مرز ندارد. انسانی نیست.
منجر به بسیاری از بیماریهای روحی و جسمی میشود. در این بین زنان نیز قربانیان نا آگاه این عامل سقوط انسانی محسوب میشوند. «بساط آن چیزی که امروزه به عنوان آزادی زن در دنیا و از سوی فرهنگ غربی پهن شده است بر پایه این است که زن را در معرض دید مرد قرار دهد تا از او تمتعات جنسی ببرند. مردان از آنها لذت ببرند و زنها وسیله التذاذ مردان شوند. این آزادی زن است؟….. زن را به چشم یک انسان والا نگاه کنید تا معلوم شود که تکامل و حق و آزادی او چیست؟ ….. زن را به چشم آن عنصر اصلی تشکیل خانواده در نظر بگیرید تا معلوم شود که او چگونه کمال می یابد و حقوقش در چیست؟»(بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با پرستاران و اقشار مختلف مردم 22/8/1370).
بنابراین دنیای امروز که به دروغ ادعای احیا و دفاع از حقوق زنان را داشته و بدین منظور جمعیت ها و به تعبیری NGOهایی نیز تشکیل داده اما در واقع به جای تدارک و استیفای منافع و حقوق زنان، به جنس زن خیانت می کند دیگر نمی تواند داعیه این مهم را داشته و خود را تنها غم خوار آنان بخواند. شیطان پرستی برای پیروانش ارمغانی جز ایدز، انحرافات اجتماعی، فساد، بی اخلاقی و … نداشته است. فرهنگ سازی و افزایش آگاهی و تبیین زندگی معنوی و دینی برای قشر دانشجو باید مورد توجه قرار بگیرد و باید مردم بالاخص زنان و دختران نسبت به حضور چنین بینشهای شیطانی حساس و آگاه باشند. بنابراین لازم است که نهادهای فرهنگی با هوشیاری کامل آمادگی لازم را برای توانمند سازی فرهنگی در برابر این ایدئولوژی فاسد ایجاد کنند. باید توجه داشت که انحرافات اجتماعی، همه شیطان پرستی نیست و لایه های عمیق تر و فریبنده ای که راهزن اندیشه و اخلاق و اعتقادات است، در پس آن نهفته است. باید وسوسه دشمنان در زمینه ایجاد تشکیک در اعتقادات جوانان را وسوسه خصمانه به حساب بیاوریم.
لیدا حیدری -دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات زنان دانشگاه تهران
برچسبها: یطان پرستی- جایگاه زنان- فقروتهی دستی-قربانی